PLADE LASERSKÆRING

Med vores fiber plade laser kan vi løse alle dine plade opgaver, vi kan skære op til 40mm i godt tykkelse, og 4000x2000mm i plade dimension.

Hvad kan vi?

  • Fiberlaserskæring op til 40mm i materiale tykkelse.
  • Skæring i både Rustfri, Sortstål, Aluminium, Messing, special stål og meget mere. 
  • 4000x2000mm skæreborde.
  • Dygtig personale som kan rådgive indenfor laserskæringen.

Laserskæring i metal

Laserskæring er en ny smart måde at få skåret dine metal emner, og med høj præcision kan vi hjælpe med alle dine laserskærings opgaver. Med vores LVD Phoenix 4020 kan vi skære plader helt op til 4000x2000mm i plade format, og i 40mm tykkelse. 

Vi tilbyder laserskæring op til:

  • 40mm Stål
  • 40mm Rustfri
  • 40mm Aluminium

Ved vores 12kw maskine får du både præcision samt hurtig skæring, det gør at vi kan være konkurrence dygtige indenfor alle pladedele, da det både er effektivt og meget økonomisk at få det laserskåret. 

Laserskæring kræver stor erfaring, og derfor er det vigtigt at bruge et professionelt og erfaren virksomhed som f. eks. os indenfor laserskæring, her får du både hjælp og rådgivning indenfor hvad vi kan tilbyde til netop din næste opgave. 

Hos Vestjysk Rustfri Montage bruger vi laserskæring i mange af vores projekter, da det giver en hurtig og pæn løsning til laserskæringen. 

Effektiv laserskæring og gravering

Med vores LVD laserskærings maskine, kan du både få høj kvalitet, flot præcision, samt gravering af tekst i dine emner. Hvis du f. eks. Skal have certifikat stempling, påført numre eller have andet tekst graveret i dine emner, kan vores laser påføre det. 

Med vores smarte nesting program sikre vi altid at få den bedste udnyttelse af pladen når vi skære dine emner, det gør at du altid sikre den bedste pris. Maskinen er født med et vekselbord, hvilket gør arbejdsprocesserne hurtige, da maskine kan skære imens vi gør klar til næste opgave. 

Maskinen er udviklet med en masse smarte teknologier såsom Flycut, hvilket gør laserskærings processerne meget hurtigere, og sikre du får den hurtigste pris.

Du kan altid kontakte vores pladeafdeling her, for at høre mere og få en pris på din laserskæring  

Kontakt plade afdelingen her

 

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Ved Vestjysk Rustfri Montage står vi altid klar til at hjælpe med dit næste projekt, vi sørger for rådgivning, tegneopgaver, produktion af opgaven, herunder kan du se en masse andre muligheder du har ved Vestjysk Rustfri Montage. 

Du kan se hvad folk også bruger, når de får laserskåret ting hos os. 

Afgratning/ Fladder

Få afgratet dine emner når de er blevet laserskåret, så slipper du for at have skarpe kanter. 

Læs mere

Bukkeafdelingen

Når du har fået afgratet dine emner, kan du også få dem bukket i vores bukkeafdelingen. 

Læs mere

Bearbejdning

Få bearbejdet dine emner hos Vestjysk Rustfri Montage, vi har en stor bearbejdnings afdeling.

Læs mere