Glas og Sandblæsning

Med vores glas og sandblæsning afdeling kan vi være behjælpelig i både sort og rustfri materiale.

Hvad kan vi?

  • Sandblæsning i alle sorte materialer.
  • Glasblæsning i alle rustfrie materialer.
  • Gode lokaler med plads.
  • Dygtig personale som kan rådgive indenfor laserskæringen.

Glasblæsning

Hos Vestjysk Rustfri Montage glasblæses emner af rustfri stål og aluminium i forskellige kvaliteter. Der bliver aldrig glasblæst sort jern og andre rustende materialer i glasblæse kabinen. Det betyder at der ikke er rester af rustende materialer på emnerne og derved holdes overfladen total rent. Med glasblæsning er der mulighed en behandling, som giver en ens og flot overflade.

Glasblæsning kan beskyttes med olie

Efter glasblæsningen kan vi dække emnerne med et tyndt lag olie, så overfladen lukkes og derved forhindrer evt. flyverust i at sætte sig på overfladen. Man undgår derved at få rustne overflader.

Hvis man ønsker den finere overflade, som glasblæsning giver i forhold til sandblæsning, og materialet ikke er af rustfri eller aluminium, så kan dette godt lade sig gøre. Vi glasblæser både små og store emner på vores værksted i Varde.

Glasblæsekabinen

Vores glasblæsekabine på værkstedet i Varde er 4 meter bred, 8 meter lang og 4 meter høj og den er beklædt, 100% inddækket med rustfrie plader på såvel gulve, vægge som loft.

Hvis man ønsker den finere overflade, som glasblæsning giver i forhold til sandblæsning, og materialet ikke er af rustfri eller aluminium, så kan dette godt lade sig gøre. Vi glasblæser både små og store emner.

Vi yder garanti på glasblæsningsopgaven

Hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde yder vi garanti på, at der ikke er rester af sort jern eller andre materialer, som kan ruste, når emnerne returneres efter glasblæse behandlingen. Det kan vi give, da der ikke bliver glasblæst sort jern og andre materialer i glasblæse kabinen.

Vores mål er at levere glasblæseopgaver i en høj kvalitet – og altid at levere til den aftalte kvalitet og tid.

Sandblæsning

Vestjysk Rustfri Montage i Varde udfører sandblæsning, som er en rigtig god måde til at rense overflader til ny behandling på. Med sandblæsning kan der ofte spares mange timers arbejde, og kan i visse tilfælde være den eneste løsning for rensning af en overflade.

Med sandblæsning er der mulighed for at give emnet en efterfølgende overfladebehandling. Overfladen er mere grov end ved glasblæsning – men er med en ensartet overflade. Samtidig sikrer vi med en sandblæsning, at emnet er fri for f.eks. glødeskaller o.lign.

Stor kabine til sandblæsning

Vi udfører vi sandblæsningsopgaver på mange forskellige emner. Fra de bitte små til de rigtig store emner.

Der er næsten ingen grænser for, hvilke emner vi kan sandblæse. Plastik, træ, metal osv.

Vores kabine til sandblæsning er 4 meter bred, 8 meter lang og 4 meter høj.

Sandblæsning af høj kvalitet

Når du bestiller en sandblæsningsopgaver hos Vestjysk Rustfri Montage er målet at levere produkter i høj kvalitet og altid at levere i den aftalte kvalitet – og til den aftalte tid. Vi kan ofte levere fra dag til dag – når sandblæsningsopgaver løses for lokale kunder.

Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din sandblæsnings opgave.

Kontakt afdelingen her

 

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Ved Vestjysk Rustfri Montage står vi altid klar til at hjælpe med dit næste projekt, vi sørger for rådgivning, tegneopgaver, produktion af opgaven, herunder kan du se en masse andre muligheder du har ved Vestjysk Rustfri Montage. 

Du kan se hvad folk også bruger, når de får laserskåret ting hos os. 

Afgratning/ Fladder

Få afgratet dine emner når de er blevet laserskåret, så slipper du for at have skarpe kanter. 

Læs mere

Bukkeafdelingen

Når du har fået afgratet dine emner, kan du også få dem bukket i vores bukkeafdelingen. 

Læs mere

Bearbejdning

Få bearbejdet dine emner hos Vestjysk Rustfri Montage, vi har en stor bearbejdnings afdeling.

Læs mere