Vestjysk Rustfri Montage

Din leverandør i metal branchen

Vestjysk Rustfri Montage Aps har eksisteret siden 1989, hvor Michael Krogh Jørgensen startede lokalerne op på møbelvej i Varde.
i 2012 overtog Brian Bloch og Dennis Nielsen virksomheden, og sammen har de drevet Vestjysk Rustfri Montage Aps frem til 1. Juni 2017 hvor Dennis solgte sin andel af virksomheden til Brian, som nu er ene ejer af Vestjysk Rustfri Montage Aps.

Kontakt os idag

En del af vores tilfredse kunder

Vi fokusere meget på tilfredse kunder, da kvalitet er vigtig, derfor har vi mange glade kunder.
Se nogen af vores tilfredse kunder herunder.

ARBEJDSOPGAVERNE

Vi løser opgaver for en stor fast kundekreds fordelt over hele Danmark – kundekredsen vokser fortsat.

Som en alsidig smedevirksomhed vil vi gerne være sparringspartner for vores kunder, gennem hele projektet, vi kan hjælpe med skræddersyede løsninger, og hjælpe med at lave et design som løser netop dine udfordringer. Hos os kan du få løst enhver form for smedeopgave, uanset om det er små reparationer eller større projekter.

Vores dedikerede team af projektledere og erfarne smede står klar til at imødekomme dine behov og sikre, at du får en professionel og pålidelig service. Vores velassorterede maskinpark gør os i stand til at levere skræddersyede metalprodukter, svejsearbejde eller andre specialopgaver. Uanset dit behov, kan du stole på os som din samarbejdspartner.

Vi løser både mindre opgaver for lokale forretningsdrivende, med walk-in forespørgsler, samt projekter i tons skala, samt projekter med høje krav til både Pharma – og fødevareindustrien.

Kontakt os idag