Nyheder og presseinformation

Her på siden finder du nyheder og pressemeddelelser udsendt af Vestjysk Rustfri Montage. Har du brug for yderligere information eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Pressemeddelelse, Varde den 1. juni 2017

Nye folk med på holdet hos Vestjysk Rustfri Montage

Pr. 1. juni har Vestjysk Rustfri Montage ansat Thomas Mortensen som projektleder og værkfører. Det er første etape i en udvidelse af medarbejderstaben, som skal styrke virksomheden til fremtiden.

”Jeg ser frem til at byde Thomas velkommen på holdet. Han har en solid erfaring i branchen, og jeg glæder mig til samarbejdet” siger Brian Bloch, der pr. 1. juni ligeledes er eneejer af Vestjysk Rustfri Montage ApS.

Thomas Mortensen har mere end 27 års erfaring fra smedebranchen med i bagagen. De seneste godt 10 år som projektleder hos Blaaholm A/S og før da 16 år hos Ehes Smede og Beholderfabrik som formand og værkfører.

”Det bliver spændende at kaste sig ud i nye udfordringer, og jeg glæder mig til at møde kollegerne og kunderne hos Vestjysk Rustfri Montage – og ikke mindst til at bidrage med mine kompetencer indenfor konstruktion, optegning, indkøb og tilbudsgivning” siger Thomas Mortensen.

Privat bor Thomas i Vrøgum med sine to børn. Familien tæller også Thomas’ kæreste. Udover familien, så bruges fritiden på at dyrke interessen for cykling på Moutain Bike, løbeture og en tur i fitness.

Flere nye medarbejdere på vej

Vestjysk Rustfri Montage er klar til at byde flere medarbejdere velkommen på holdet.

”Vi har hele tiden fuld fokus på at styrke vores kernekompetencer inden for fremstilling og montage af rustfrie emner til fødevare-, kemi- og farmaindustrien, CNC bearbejdning, vandskæring, glas- og sandblæsning og sortjerns arbejde med CE mærket stål. Lige nu oplever vi en god ordretilgang. Derfor har vi brug for flere hænder til at løse opgaverne.” siger Brian Bloch, der hos Vestjysk Rustfri Montage i dag beskæftiger 16 medarbejdere.

Thomas Mortensen er pr. 1. juni 2017 ansat som projektleder og værkfører hos Vestjysk Rustfri Montage ApS.

Thomas Mortensen er pr. 1. juni 2017 ansat som projektleder og værkfører hos Vestjysk Rustfri Montage ApS.

Pressemeddelelse, Varde den 1. maj 2017

Vestjysk Rustfri Montage ændrer i ejerstrukturen og er godt rustet til fremtidens udfordringer i smedeindustrien

Siden 2012 har Brian Bloch og Dennis Nielsen som kompagnoner drevet Vestjysk Rustfri Montage – og gennem de seneste år har virksomheden været inde i en god vækst periode. Vestjysk Rustfri Montage står i dag som en stærk spiller på markedet i smedeindustrien inden for såvel sortjerns arbejde som rustfri montage.

”Brian og jeg har løftet opgaven sammen, og jeg er stolt af de resultater vi har opnået gennem de seneste 5 år, men nu føler jeg at tiden er inde til, at jeg skal prøve kræfter med noget nyt. Jeg ved endnu ikke, hvor jeg skal hen, men jeg er sikker på at nye døre vil åbne sig” siger Dennis Nielsen, der i forbindelse med sin udtrædelse af virksomheden pr. 31. maj 2017 har valgt at sælge sin halvdel til Brian Bloch, der fremadrettet vil være eneejer af Vestjysk Rustfri Montage ApS.

Siden overtagelsen i 2012 har Brian Bloch og Dennis Nielsen baseret virksomheden på dygtige og engagerede medarbejdere, som alle brænder for smedefaget og for at levere gode løs-ninger til kunderne.

”Det er grundlaget for succesen – og de ændrede ejerforhold får ikke nogen betydning for kunderne.” siger den nye eneejer Brian Bloch og fortsætter: ”Vi har hele tiden haft en flad ledelsesstruktur, og ingen af os har været bange for at give en hånd med i værkstedet. Både vi og medarbejderne har været i tæt dialog med kunderne, sådan bliver det også fremadrettet.”

Kontrolleret vækst og fokus på kernekompetencerne

Den gode vækst og de gode resultater skal der holdes fast i de kommende år. Ikke nødvendigvis med en ligeså stor fysisk vækst, men ved at have fuld fokus på kernekompetencerne inden for CNC bearbejdning, glasblæsning, sandblæsning, sortjerns arbejde og rustfri montage.

”Det vi gør skal vi gøre endnu bedre – og det vil på sigt også give flere arbejdspladser i virksom-heden. Vi skal dog ikke være større, end at den korte kommunikationsvej og den tætte kontakt til kunderne bibeholdes” siger Brian Bloch. ”Tak til Dennis for et særdeles godt samarbejde – jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at føre Vestjysk Rustfri Montage ind i fremtiden”, slutter han.

Brian Bloch er pr. 1. juni 2017 eneejer af Vestjysk Rustfri Montage ApS.

Brian Bloch er pr. 1. juni 2017 eneejer af Vestjysk Rustfri Montage ApS.

Yderligere information

Brian Bloch

Brian Bloch

Indehaver og smed

T: 28 19 95 21
E: bb@vrm.dk

Kontakt os

Navn

Telefonnummer

Emne

E-mail

Din besked