Vi arbejder indenfor disse  brancher

Vi arbejder blandt andet for medicinalindustrien, fødevare- og slagterindustrien

Hos Vestjysk Rustfri Montage løser vi opgaver indenfor mange forskellige brancher. Medicinalindustrien, fødevare- og slagterindustrien. Vi udfører traditionelt smedearbejde og løser opgaver for byggeriet, hvor vi bl.a. leverer CE mærket bygningsstål. Desuden løser vi en lang række montageoptager for en bred vifte af virksomheder i både ind- og udland.

Vi løser de fleste opgaver inden for:

CNC bearbejdning, sandblæsning, glasblæsning, rustfri montage, sortjerns arbejde, vandskæring og laserskæring.

Byggeri / Bygningsstål

For byggeriet løser vi opgaver inden for sand- og glasblæsning, sortjernsopgaver samt en del montageopgaver. F.eks. har vi produceret dele til og monteret flere broer over hele Danmark. Vi leverer også løsninger i bygningsstål, hvor vi er DN 1090-2 ex 3 certificeret.

Fødevareindustri / slagterier

Inden for fødevare industrien udfører vi bl.a service og vedligehold af eksisterende anlæg, samt montage af nye produktionsanlæg. Rigtig mange opgaver er inden for rustfri-området. Vi producerer både nye anlæg, men laver også reservedele til eksisterende anlæg. Vi arbejder for bl.a. Danish Crown, Flensted, KiremkoOrkla Foods Danmark og GEA.

Landmænd

Vi løser løbende opgaver for landmænd over hele Danmark. Traditionelle smedeopgaver, sortjerns arbejde samt opgaver inden for rustfrit. F.eks. tanke til opbevaring af mælk eller beholdere til så- og gødningsspredere. Vi laver både reparationer og rekonstruktioner af dele til maskiner.

Medicinal industri

For medicinal industrien løser vi montageopgaver af bl.a. produktionsanlæg. Vi fremstiller og monterer også Fluidbeds, Mobile Minor og PM anlæg til spraytørring af medicin.

Vi har løst flere opgaver for bl.a. Novo Nordisk og GEA.

Smedearbejde

Vi udfører en lang række traditionelle smedeopgaver for forskellige brancher.

Fra nykonstruktion til reparationsopgaver inden for facadebeklædning, byggeri, industri, skilte og konstruktioner. Vores erfarne smede leverer altid arbejde af høj kvalitet.

Montagearbejde i indland og udland

Vi udfører montageopgaver indenfor flere brancher. Bl.a. produktionsanlæg til fødevare- og medicinalindustrien.

Se eksempler på vores arbejde

Vi har her samlet et række eksemler på vores arbejde og projekter indenfor CNC bearbejdning, glasblæsning, sandblæsning, vandskæring, laserskæring, montage, rustfri, slibning, smedearbejde og sortjersarbejde