Certificering og arbejde af høj kvalitet hos Vestjysk Rustfri Montage

Vi satser på kvalitets smedearbejde

Smedeprodukter i høj kvalitet

Vores mål er at levere produkter i høj kvalitet og altid at levere i den kvalitet, som du som kunde forventer – og som vi har aftalt. Derfor udfører vi opgaven i tæt dialog med dig som kunde, så vi hele tiden er enige om ”hvor vi skal hen” og hvad vi forventer af hinanden. Vi tror på at et godt samarbejde er vejen til tilfredse kunder. Hos Vestjysk Rustfri Montage kan du forvente høj kvalitet, et fornuftigt prisniveau, fleksibilitet i produktionen og ikke mindst dygtige, engagerede medarbejdere.

Vigtige certificeringer

For at sikre et højt niveau i vores arbejde har vi samtidig en række certificeringer, som vi skal overholde.

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - DN 1090-2 ex 3
Smiley - Kontrolrapport

Kontrolrapport

Se kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. >>>

Kunder

Ice Tech
Ice Tech
IceTech designer og fremstiller pålidelige, højtydende tørisblæsningsmaskiner som blandt andet bruges til rengøring på slagterier mv.
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Babcock & Wilcox Vølud A/S
Babcock & Wilcox Vølund fremstiller, konstruerer, vedligeholder og driver vedvarende energianlæg.Gennem årene er Babcock & Wilcox Vølund teknologi blevet indarbejdet i mere end 500 produktionslinjer i mere end 30 lande
Ommen og Møller A/S
Ommen & Møller A/S
Ommen & Møller A/S udfører i total-, hoved- eller fagentreprise til bygherrer inden for erhverv og industri, den offentlige sektor samt til private.
Danish Crown logo
Danish Crown
Danish Crown er en global kødvirksomhed og blandt verdens største inden for sit felt. Danish Crown åbnede i 2014 det mest moderne kreaturslagteri i Holsted.
Vestjysk Rustfri Montage ApS arbejder for GEA
GEA
GEA er en af de største leverandører af procesteknologi til fødevareindustrien og til en lang række andre brancher.
Vestjysk Rustfri Montage ApS arbejder for Kiremko
Kiremko
Det hollandske ingeniørfirma Kiremko er leverandør til kartoffel forarbejdningsindustrien, hvor de designer, producerer og installerer komplette procesliner.
Vestjysk Rustfri Montage ApS arbejder for Flensted
Flensted
Flensted Food Group producerer en lang række danskproducerede måltidsløsninger, hvor de arbejder med de bedste råvarer og med stor respekt for naturen.

Send os en besked

  Navn

  Telefonnummer

  Emne

  E-mail

  Din besked

  VI KAN HJÆLPE MED AT LØSE OPGAVER INDEN FOR CNC BEARBEJDNING, LASERSKÆRING, VANDSKÆRING, SANDBLÆSNING, GLASBLÆSNING, RUSTFRI OG SORTJERNSARBEJDE

  Rustfri montage

  Vi udfører rustfri montage opgaver

  Fremstilling og montering i alt indenfor rustfrit stål. Vi løser specialopgaver i rustfrit stål og aluminium  og vi deltager gerne i hele processen fra udvikling til konstruktion og montage. Vi udfører også service, vedligehold og montageopgaver ude hos kunderne. Det sker i både ind- og udland.

  Hos Vestjysk Rustfri Montage arbejder vi inden for syv hovedområder, hvor vi løser opgaver for kunder i hele Danmark.

  Laserskæring kan vi tilbyde helt nye muligheder for udskæring i emner helt ned til 0,3 mm i tykkelsen,CNC bearbejdning hvor vi bl.a. fræser i aluminium, plast, rustfri og duplix, glasblæsning hvor vi laver overflader ens og flotte, med sandblæsning kan vi også lave glatte overflader, men de bliver mere grove og mere ujævne end ved glasblæsning.

  Vi udfører vandskæringsopgaver og også alle typer opgaver inden for sortjernsarbejde, hvor vi bl.a. laver CE mærket bygningsstål – og så har vi naturligvis en stor rustfri afdeling, som har speciale i løsning af opgaver inden for rustfri montage og rustfrit stål.

  Sortjernsafdeling

  Seperat sortjerns værksted i Varde

  Vi udfører alt arbejde indenfor sortjern. Fra specialkonstruktioner – hvor vi laver opmåling, skitser og produktionstegninger til projektet i sortjern – og producerer trin for trin opgaven. Vi kan også lave en eksisterende konstruktion i sortjern, hvor vi laver tykkelsesmåling på eksisterende konstruktion og laver nye elementer ud fra dette.

  CNC bearbejdning

  Komponenter og komplicerede CNC løsninger

  Vestjysk Rustfri Montage løser og leverer mange forskellige CNC opgaver. Det spænder fra enkelte cnc-fræste komponenter til større komplicerede løsninger, med mange forskellige dele.

  Laserskæring

  Vi har top moderne laserskærer maskiner

  Vores PHOENIX FL-4020 laserskærer kan hurtigt og særdeles præcist skære stål, rustfri stål, aluminium og andre metaller. Laserskærering er med god grund den mest brugte i pladeindustrien og metalindustrien i dag. Udskæring i emner helt ned til 0,3 mm i tykkelsen – og op til 25 mm sortstål – 30 mm rustfri og aluminium samt kobber i 12 mm. Pladestørrelser på op til 4000 x 2000 mm.

  Glasblæsning

  Glasblæsningsopgaven i separate kabiner

  Vi glasblæser emner af rustfri stål og aluminium i forskellige kvaliteter. Der bliver aldrig glasblæst sort jern og andre rustende materialer i glasblæse kabinen. Det betyder at der ikke er rester af rustende materialer på emnerne og derved holdes overfladen total rent. Med glasblæsning er der mulighed en behandling, som giver en ens og flot overflade.

  Sandblæsning

  Stor kabine til sandblæsning

  Vi udfører vi sandblæsningsopgaver på mange forskellige emner. Fra de bitte små til de rigtig store emner. Der er næsten ingen grænser for, hvilke emner vi kan sandblæse. Plastik, træ, metal osv. Vores kabine til sandblæsning er 4 meter bred, 8 meter lang og 4 meter høj. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din sandblæsnings opgave.

  Vandskæring

  Specialister i vandskæring i forskellige materialer

  Vi løser en række specialopgaver inden for vandskæring i op til 2 x 4 meter. Med vandskæring kan laves bl.a. skilte, maskindele, vejafmærkning, skulpturer, logoer og meget mere. Vi skærer med 5 akset hoved hvilket giver os mange løsningsmuligheder.