Historien om Vestjysk Rustfri Montage ApS

Vestjysk Rustfri Montage ApS har eksisteret siden 1989, hvor Michael Krogh Jørgensen startede op i lokalerne på Møbelvej i Varde. I 2012 overtog Brian Bloch og Dennis Nielsen virksomheden, og sammen har de drevet Vestjysk Rustfri Montage ApS frem til 1. juni 2017, hvor Dennis har solgt sin andel af virksomheden til Brian Bloch, som nu er ene ejer af Vestjysk Rustfri Montage ApS.

Arbejdsopgaverne

Der løses opgaver for en stor fast kundekreds fordelt over hele Danmark – og kundekredsen bliver fortsat større. Opgaverne spænder fra CNC bearbejdning til sandblæsning, glasblæsning, rustfri, arbejde i sortjern, vandskæring og laserskæring. Samtidig er en stor del af opgaverne montagearbejde rundt omkring i hele Danmark. En del foregår også i udlandet.

Historien om Vestjysk Rustfri Montage

Udvidelser

Siden starten i 1989 har Vestjysk Rustfri Montage udvidet flere gange, og der er flere gange i perioden lavet til- og ombygninger på hallerne på Møbelvej.

I 2014 startede vi vores sortjerns-afdeling på Glarmestervej. Her har vi et stort værksted, hvor i kan få laver alt inden for sortjernarbejde. Blandt andet CE mærket bygningsstål.

I 2018 etablerer vi også bearbejdningsværksted på Glarmestervej og i 2019 etablerer vi værksted til læserskæring i lokaler på Tømrervej.

Vestjysk Rustfri Montage vokser

I 2016 råder vi over ca. 2.100 m2 værksted og kontorer, velfungerende maskinpark og en stabil og højt kvalificeret medarbejderstab som ved, hvad der skal til for at levere et godt resultat for at tilfredsstille kunden. I 2018 udvider vi bearbejdnings værksted – og i 2019 med et stort værksted til laserskæring, ligeledes i lokaler på Glarmestervej.

Nyt domicil i 2020

I 2020 har vi bygget nyt domicil, hvor vi nu har samlet alle vores aktiviteter på et sted. Over 4.600 kvm. med værksteder, lager og kontor faciliteter. Se filmen nedenfor, hvor indehaver Brian Bloch fortæller om tilblivelsen af det nye domicil.

Se filmen om tilblivelsen af vores nye domicil

Vestjysk Rustfri Montage arbejder for glade kunder i hele Danmark

Referencer

Vi arbejder for mange spændende virksomheder over hele Danmark. Bla. Arla, Flensted, Kiremko og GEA.

Mere under referencer >>>
Vision og mission for Vestjysk Rustfri Montage

Vision og mission

Det er vigtigt at sætte sig mål for, hvor man vil hen. Vi har en idé med det vi gør – og et mål for, hvad det skal resultere i.

Mere om vision og mission >>>
Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Få et tilbud

Vi er klar til svare på spørgsmål og kommer naturligvis gerne med et tilbud på løsning af din næste opgaver.

Kontakt os >>>

Nyt job?

Smede og montagearbejde hos Vestjysk Rustfri Montage.

Hos Vestjysk Rustfri Montage er vores dygtige medarbejdere vigtige for os. Måske har vi et job til dig?

Se mere >>>

Lad os løse din opgave

Vestjysk Rustfri Montage arbejder med opgaver indenfor CNC bearbejdning, sandblæsning, glasblæsning og sortjernsarbejde.

Vores mål er at levere produkter i høj kvalitet og altid at levere i den kvalitet indenfor CNC bearbejdning, glasblæsning, sandblæsning og sortjerns arbejde.

Se mere >>>

Send os en besked

    Navn

    Telefonnummer

    Emne

    E-mail

    Din besked