Vil du i lære som rustfri smed?

Har du lyst til at få en uddannelse som rustfri smed, så er muligheden der lige nu hos Vestjysk Rustfri Montage. Er du god til at arbejde med dine hænder, og vil du yde en indsats, så kan vi tilbyde dig en virkelig god læreplads, hvor du sammen med nogle af branchens dygtigste svende, skal fremstille rustfri produkter af høj kvalitet.

Du får en læreplads blandt dygtige smede, i et solidt fagligt miljø, hvor alle har muligheden for at udvikle sine personlige kompetencer og færdigheder.

Lærlingeforløbet

Uddannelsen som smed tager 4 år og i den største del af tiden vil du være på arbejde hos Vestjysk Rustfri Montage.

Her vil du, sammen med de øvrige lærlinge indgå i alle typer af arbejdsopgaver i afdelingen i samarbejde med vores dygtige svende.

Du vil være på skole 5 gange i alt, først på grundforløb som tager ca. 20 uger, og derefter 10 uger pr. lærlinge år.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor teknologi og godt smedearbejde går hånd i hånd. Du kommer til at lære en masse forskellige ting inden for smedefaget.

Det får du

Du får et alsidigt lærlingeforløb med gode udviklingsmuligheder – og du får naturligvis løn og pension i henhold til overenskomst for området. Arbejdstiden er 37 timer – skoleperioder undtaget.

Du kommer til at arbejde i en spændende virksomhed med sund økonomi, og har fokus på kvalitet og rettidig levering. Samtidig får du engagerede kolleger og indehaver som brænder for smedefaget.

Om dig

Du er god til at møde til tiden og du er dygtig, ansvars- og kvalitetsbevidst person. Samtidig har du lyst til at være en del af en travl hverdag, og er indstillet på at ville lytte og lære.

Spørgmål

Har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Thomas Mortensen på tlf. 28 19 95 15.

Send din ansøgning

Vil du søge jobbet som smedelærling, så send din ansøgning til Thomas Mortensen på tm@vrm.dk hurtigst muligt.

Vi er klar til at ansætte, når vi har den rette person til jobbet.

Thomas Mortensen

Thomas Mortensen

Projektleder og værkfører

T: 28 19 95 15
E: tm@vrm.dk