Vi søger 1-2 dygtige smede

Lige nu søger vi 1-2 dygtige og kompetente medarbejdere med erfaring inden for CNC bearbejdning, glasblæsning, sandblæsning, rustfri samt arbejde i sortjern. Du er uddannet smed eller maskinarbejder/maskintekniker og du har nogle års erfaring i branchen. Samtidig er du stabil og kan komme til tiden.

Vigtigst er det, at du brænder for at levere et godt stykke arbejde – og at du har fokus på at kunden får produceret og leveret varen i den kvalitet som er aftalt.

Din baggrund

Udover ovenstående er du fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid og så sætter en ære i at få tingene færdige til tiden.

Du kan arbejde selvstændigt efter tegninger og så kan du tale, læse og skrive dansk. Du har kørekørt og gerne trailerkort, men dette er ikke et krav.

Det får du

Du får et spændende job i en dynamisk virksomhed med sund økonomi, der giver mulighed for at agere på gode ideer og optimeringer. Opgaverne i virksomheden er meget alsidige, og du kommer til at udvikle dig fagligt. Samtidig får du engagerede kolleger og indehavere som brænder for smedefaget. Løn/pension efter overenskomst.

Spørgmål

Har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Thomas Mortensen på tlf. 28 19 95 15.

Send din ansøgning

Vil du søge jobbet, så send din ansøgning til Thomas Mortensen på tm@vrm.dk hurtigst muligt.

Vi er klar til at ansætte, når vi har den rette person til jobbet.

Thomas Mortensen

Thomas Mortensen

Projektleder og værkfører

T: 28 19 95 15
E: tm@vrm.dk