Fiber-laserskærer

I Vestjylland er vi specialister i laserskæring

I Vestjylland er Vestjysk Rustfri Montage i Varde specialisten der løser laserskæringskærings opgaver af mange forskellige slags – og de gør det professionelt.

Der er helt nye laserskærings muligheder med vores laserkærer PHOENIX FL-4020, hvor vi kan skære i emner helt ned til 0,3 mm i tykkelsen – og op til 40 mm sortstål, rustfri og aluminium samt kobber i 12 mm. Pladestørrelser på op til 4000 x 2000 mm.

Laserskæring hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Kvalitets laserskæring i Vestjylland og levering til tiden

Når du skal have udført laserskæringsopgaver i det vestjyske kan du bestille dem hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde. Her er målet at levere produkter i høj kvalitet og altid at levere i den aftalte kvalitet – og til den aftalte tid. Lokalt kan vi ofte levere laserskæringsopgaver fra dag til dag – og i Vestjylland kan vi oftest levere indenfor en uge.

Phoenix FL-4020 laserskærer og fiberskærer

Top moderne laserskærer maskiner i Vestjylland

PHOENIZ FL-4020 er vores top moderne laserskærere. Her kan vi hurtigt og særdeles præcist skære stål, aluminium, rustfri stål og andre metaller. Denne laserskærer-metode er i dag pladeindustriens og metalindustriens mest brugte metoder til udskræring.

Vestjysk Rustfri Montage i Vestjylland har i dag samlet laserskærer aktiviteterne i lokaler på Glarmestervej i Varde.

Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Stor ekspertise i laserskæring

Vestjysk Rustfri Montage i Varde er en kompetent samarbejdspartner, når det gælder laserskæring. Vi er eksperter i disciplinen og kan levere til konkurrencedygtige priser på laserskærer opgaver. Vi optimerer både skæretid og udnyttelsen af råvarerne bedst muligt.

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - ISO 3834-2

DN 1090-2 ex 3

Vi er certificeret i arbejdet med bygningsstål og CE-mærkning. >>>

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - DN 1090-2 ex 3

ISO 3834-2

Certificering i svejseledelse. >>>

Smiley - Kontrolrapport

Kontrolrapport

Se kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. >>>