Laseroperatør

Vi søger en fleksibel og ansvarsbevidst laseroperatør til vores team på 3 mand. Arbejdstiden vil fuld tid, primært på hverdage.

Du vil indgå i et team på 3 laser operatører, og du vil derudover have tæt kontakt til vores øvrige afdelinger samt ordreplanlæggere.

Din baggrund

Du skal gerne have erfaring med laserskæring – og er du “selvkørende” er det absolut en fordel. Erfaring indenfor metalbranchen er en nødvendighed, gerne (ikke et krav) med en faglig baggrund som industriteknikker eller smed.

Det er ligeledes en fordel, men ikke et krav, hvis du har truckcertifikat.

Det får du

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer i en spændende virksomhed med sund økonomi, og har fokus på kvalitet og rettidig levering. Der er mulighed for at agere på gode ideer og optimeringer.

Samtidig får du engagerede kolleger og indehaver som brænder for smedefaget.

Vi samler på engagerede medarbejdere

Hos Vestjysk Rustfri Montage er vores dygtige medarbejdere vigtige for os. Faktisk er de vores største og vigtigste aktiv. Derfor ønsker vi hele tiden at have kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere til at løse opgaverne for vores kunder. Blandt andet smede og maskinarbejdere/maskinteknikere, med gode kompetencer og kvalifikationer til at arbejde med CNC bearbejdning, laserskæring, glasblæsning, sandblæsning og løsning af opgaver indenfor sort jern og rustfri montage.

Solidt fagligt miljø og mulighed for udvikling

Som medarbejder hos Vestjysk Rustfri Montage kommer du til at arbejde i et solidt fagligt miljø med gode muligheder for udvikling af personlige kompetencer og færdigheder. Vi tror på, at glade medarbejdere yder det bedste stykke arbejde.

Skulle vi ikke have et ledigt job nu, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Spørgmål

Har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Brian Bloch på tlf. 28 19 95 21.

Send din ansøgning

Vil du søge jobbet, så send din ansøgning til Brian Bloch på bb@vrm.dk hurtigst muligt.

Vi er klar til at ansætte, når vi har den rette person til jobbet.

Brian Bloch

Brian Bloch

Indehaver og smed

T: 28 19 95 21
E: bb@vrm.dk