Vi er specialister i glasblæsning i Vestjylland

Hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde, løser vi glasblæsningsopgaver for virksomheder i Vestjylland.

Der er ikke rester af rustende materialer på emnerne og derved holdes overfladen på emnerne totalt rene. Med glasblæsning er der mulighed en behandling, som giver en ens og flot overflade. Hos Vestjysk Rustfri Montage glasblæses emner af rustfri stål og aluminium i forskellige kvaliteter. I vores glasblæsekabine bliver der aldrig glasblæst sort jern og andre rustende materialer.

Vestjysk Rustfri Montage udfører en bred vifte af glasblæsningsopgaver

Glasblæsning kan beskyttes med olie

Man undgår rustne overflader på glasblæste emner ved at dække emnerne med et tyndt lag olie, så overfladen lukkes og derved forhindrer evt. flyverust i at sætte sig på overfladen.

Hvis man ønsker den finere overflade, som glasblæsning giver i forhold til sandblæsning, og materialet ikke er af rustfri eller aluminium, så kan dette godt lade sig gøre. Vi glasblæser både små og store emner på vores værksted i Varde i Vestjylland.

Glasblæsning hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Glasblæsekabinen

Vores glasblæsekabine på værkstedet i Varde er 4 meter bred, 8 meter lang og 4 meter høj og den er beklædt, 100% inddækket med rustfrie plader på såvel gulve, vægge som loft.

Hvis man ønsker den finere overflade, som glasblæsning giver i forhold til sandblæsning, og materialet ikke er af rustfri eller aluminium, så kan dette godt lade sig gøre. Vi glasblæser både små og store emner

Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Vi yder garanti på glasblæsningsopgaven

Hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde i Vestjylland yder vi garanti på, at der ikke er rester af sort jern eller andre materialer, som kan ruste, når emnerne returneres efter glasblæse behandlingen. Det kan vi give, da der ikke bliver glasblæst sort jern og andre materialer i glasblæse kabinen.

Vores mål er at levere glasblæseopgaver i en høj kvalitet – og altid at levere til den aftalte kvalitet og tid.

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - ISO 3834-2

DN 1090-2 ex 3

Vi er certificeret i arbejdet med bygningsstål og CE-mærkning. >>>

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - DN 1090-2 ex 3

ISO 3834-2

Certificering i svejseledelse. >>>

Smiley - Kontrolrapport

Kontrolrapport

Se kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. >>>