Vi er specialister i glasblæsning i Esbjerg

Hos Vestjysk Rustfri Montage løser vi også glasblæsningsopgaver for virksomheder i Esbjerg området. Vi glasblæser emner af rustfri stål og aluminium i forskellige kvaliteter.

I vores glasblæsekabine bliver der aldrig glasblæst sort jern og andre rustende materialer. Det betyder at der ikke er rester af rustende materialer på emnerne og derved holdes overfladen total rent. Med glasblæsning er der mulighed en behandling, som giver en ens og flot overflade.

Vestjysk Rustfri Montage udfører en bred vifte af glasblæsningsopgaver

Glasblæsning kan beskyttes med olie

Efter glasblæsningen kan vi dække emnerne med et tyndt lag olie, så overfladen lukkes og derved forhindrer evt. flyverust i at sætte sig på overfladen. Man undgår derved at få rustne overflader.

Hvis man ønsker den finere overflade, som glasblæsning giver i forhold til sandblæsning, og materialet ikke er af rustfri eller aluminium, så kan dette godt lade sig gøre. Vi glasblæser både små og store emner for virksomheder i Esbjerg området på vores værksted i Varde.

Glasblæsning hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Glasblæsekabinen

Vores glasblæsekabine på værkstedet er 4 meter bred, 8 meter lang og 4 meter høj og den er beklædt, 100% inddækket med rustfrie plader på såvel gulve, vægge som loft.

Hvis man ønsker den finere overflade, som glasblæsning giver i forhold til sandblæsning, og materialet ikke er af rustfri eller aluminium, så kan dette godt lade sig gøre. Vi glasblæser både små og store emner for virksomheder i Esbjerg, Varde og resten af Danmark.

Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Vi yder garanti på glasblæsningsopgaven

Vores mål er at levere glasblæseopgaver i en høj kvalitet til virksomheder i blandt andet Esbjerg området – og altid at levere til den aftalte kvalitet og tid.

Hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde, tæt på Esbjerg, yder vi garanti på, at der ikke er rester af sort jern eller andre materialer, som kan ruste, når emnerne returneres efter glasblæse behandlingen. Det kan vi give, da der ikke bliver glasblæst sort jern og andre materialer i glasblæse kabinen.

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - ISO 3834-2

DN 1090-2 ex 3

Vi er certificeret i arbejdet med bygningsstål og CE-mærkning. >>>

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - DN 1090-2 ex 3

ISO 3834-2

Certificering i svejseledelse. >>>

Smiley - Kontrolrapport

Kontrolrapport

Se kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. >>>