Vi løser sandblæsningsopgvar i Vestjylland

Vestjysk Rustfri Montage i Varde i Vestjylland udfører sandblæsning. Sandblæsning er en rigtig god måde til at rense overflader til ny behandling på – og med sandblæsning som slibemetode kan der ofte spares mange timers arbejde. I visse tilfælde være sandblæsning være den eneste løsning for rensning af en overflade.

Der er mulighed for at give emnet en efterfølgende overfladebehandling, når den benyttes sandblæsning. Ved sandblæsning bliver overfladen mere grov end ved f.eks. glasblæsning – men er med en ensartet overflade. Ved sandblæsning sikres at emnet er fri for f.eks. glødeskaller o.lign.

Sandblæsningskabine hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Stor kabine til sandblæsning i Vestjylland

Hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde i Vestjylland udfører vi sandblæsningsopgaver for kunder i hele Danmark – og vi sandblæser på mange forskellige emner. Fra de bitte små til de rigtig store emner.

Vores kabine til sandblæsning er 4 meter bred, 4 meter lang og 3 meter høj. Der er næsten ingen grænser for, hvilke emner vi kan sandblæse på. F.eks. Plastik, træ, metal osv.

Sandblæsningskabinen hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Sandblæsning i det vestjyske af høj kvalitet

Når du bestiller en sandblæsningsopgaver hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde i Vestjylland er målet at levere produkter i høj kvalitet og altid at levere dem i dne aftalte kvalitet – og til den aftalte tid. Vi kan ofte levere fra dag til dag – når sandblæsningsopgaver løses for lokale kunder – og i løbet af få dage i det vestjyske område.

Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Gode muligheder med sandblæsning

Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde i Vestjylland og hør mere om mulighederne med sandblæsning. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din sandblæsnings opgave. Vi leverer i Vestjylland og resten af Danmark.

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - ISO 3834-2

DN 1090-2 ex 3

Vi er certificeret i arbejdet med bygningsstål og CE-mærkning. >>>

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - DN 1090-2 ex 3

ISO 3834-2

Certificering i svejseledelse. >>>

Smiley - Kontrolrapport

Kontrolrapport

Se kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. >>>