Vi er specialister i sandblæsning i Esbjerg området

Vestjysk Rustfri Montage i Varde udfører også sandblæsningsopgaver for virksomheder i Esbjerg området. Sandblæsning er en rigtig god måde til at rense overflader til ny behandling på. Der kan ofte spares mange timers arbejde ved at benytte sandblæsning, og sandblæsning kan i visse tilfælde være den eneste løsning for rensning af en overflade.

En efterfølgende overfladebehandling er også en mulighed, når der benyttes sandblæsning til slibning og rensning af emner. Ved sandblæsning vil overfladen være mere grov end ved glasblæsning – men er med en ensartet overflade. Sandblæsning sikrer samtidig at emnet er fri for f.eks. glødeskaller og lignende.

Sandblæsningskabine hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Stor kabine til sandblæsning tæt på Esbjerg

For virksomheder i Esbjerg kan det være nærliggende at vælge Vestjysk Rustfri Montage i Varde, når der skal løses sandblæsningsopgaver på forskellige emner. Fra de bitte små til de rigtig store emner.

Vores kabine til sandblæsning hos Vestjysk Rustfri Montage er 4 meter bred, 4 meter lang og 3 meter høj – og der er næsten ingen grænser for, hvilke emner vi kan sandblæse. Materialer som f.eks. plastik, træ, metal osv.

Sandblæsningskabinen hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Sandblæsning af høj kvalitet for virksomheder i Esbjerg

Når du som virksomhed i Esbjerg bestiller sandblæsningsopgaver hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde, er vores mål at levere produkter i høj kvalitet og altid at levere i den aftalte kvalitet – og til den aftalte tid. Til kunder i Esbjerg området kan vi ofte levere sandblæsningsopgaver fra dag til dag.

Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Forhør om mulighederne med sandblæsning

Kontakt Vestjysk Rustfri Montage i Varde og hør mere om mulighederne med sandblæsning. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din sandblæsnings opgave i Esbjerg og omegn.

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - ISO 3834-2

DN 1090-2 ex 3

Vi er certificeret i arbejdet med bygningsstål og CE-mærkning. >>>

Certificering - Vestjysk Rustfri Montage - DN 1090-2 ex 3

ISO 3834-2

Certificering i svejseledelse. >>>

Smiley - Kontrolrapport

Kontrolrapport

Se kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. >>>